Vælg den rette barnevogn

barnevogn

En af de dyreste investeringer i forbindelse med køb af det første babyudstyr, må siges at være en barnevogn. Det er meget normalt, at de ligger i omegnen af 5000-12000 kr. fra ny – nogle enkelte modeller lidt billigere og andre lidt dyrere. Det afhænger af mange ting, men særligt inden for udstyr til børn, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Det kan derfor være fornuftigt at prioritere lidt flere penge på en barnevogn, og så eventuelt købe brugt tøj til den første tid, hvis det springer budgettet.

Afstem jeres behov inden i køber barnevogn

Det er vigtigt at vælge en barnevogn, der opfylder alle jeres behov samt barnets behov, så I føler jer godt tilpas, hver gang I er ude og gå en tur. Der er derfor flere aspekter, I bør have i tankerne, inden I vælger barnevogn:

  • Med eller uden drejehjul
  • Liggemål
  • Design

Man kan både få vogne med eller uden drejehjul. Drejehjul er særligt praktiske inde i byerne, hvor der er fast underlag såsom fortove og asfalt. Det er også skønt med drejehjul, når man er på shopping og kan sno vognen ind og ud mellem de små stier i butikkerne. Drejehjul er til gengæld ikke så praktiske på terræn. Her tænkes der blandt andet på løst grus og skovbund med rødder. Skal I gå meget i naturen, så er det måske en vogn med faste hjul, I er på udkig efter. Der er også forskel på liggemål, der kan variere fra omkring 80 cm til omkring 98 cm. Vogne på 98 cm kan ofte bruges til barnet er tre år, hvilket kan være meget praktisk i forhold til middagslure osv. Sidst men ikke mindst, så skal i også være glade for designSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *