En bryllupsfotograf er uundværlig

Til den helt store dag, hvor du skal sige ja til din udkårne, er det vigtigt, at alle detaljer er på plads. Det er især vigtigt, at du har hyret en god bryllupsfotograf, som kan forevige jeres minder fra en uforglemmelig dag. Hvordan finder man en god fotograf? Hvis du ikke kender nogen, der kan anbefale en, så gælder det om at slå det op på internettet. Du kan hurtigt finde bryllupsfotografer, der har fået gode anmeldelser fra deres kunder. Det er vigtigt med en fotograf, der kan finde ud af at tage billeder i de rette vinkler. Dette er den eneste måde, hvorpå du kan sikre dig at få nogle smukke og uforglemmelige bryllupsbilleder.

Forevig dine minder

En fotograf til bryllupsbilleder er det helt rette valg, hvis du gerne vil kunne gemme billederne i et billedalbum. Der er mange, som bruger et billede fra bryllupsdagen til takkekort, således at der er noget personligt på kortet. Dette vil automatisk få smilet frem på gæsternes læber, da de også bliver mindet om en god dag, hvor kærligheden blev fejret. Det er en god ide, at du sammenligner priser på, hvad det koster at have en fotograf rendende en hel dag. På denne måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilket prisleje det ligger indenfor.

Benyt dig af din professionelle stilling i byen

Der er mange kvinder, der synes, at det er sexet, at en mand har passion for noget. Det kunne f.eks. være at tage bryllupsbilleder. At være bryllupsfotograf som mand kan være et godt scoretrick, hvis du er på udkig efter en sød pige. Hvordan kan denne replik blive brugt i praksis? Den eneste måde du kan afprøve det, er ved at tage i byen med vennerne. Lær at score i byen ved at skrue op for charmen og vise hvem du er som person. Er du en heldig mand, får du også nummeret på en sød pige.

Sådan finder du den bedste gamer stol

Elsker du spil? Det er en populær hobby for mennesker i alle aldre og af alle køn, fordi det er en kunstform, der går langt ud over vores hverdag, og hvor man kan følge en historie samtidig med at man tager nogle valg selv. Man kan leve et andet liv, og man kan konkurrere med andre; men du skal også kunne sidde komfortabelt imens.

Prioriter komfort og støtte

Når du skal have en gamer stol, skal du først og fremmest tænke på komfort og støtte. Du vil formentlig ofte sidde i stolen, og nok også i flere timer af gangen, så selvfølgelig skal din gamer stol være behagelig. Den skal være rar at sidde i, og den skal støtte din krop, så du ikke får smerter.

En dårlig stol kan lede til muskelsmerter i nakke, ryg, lænd og skuldre, og de smerter kan lede til andre problemer, såsom søvnproblemer.

En praktisk stol

Når der er styr på komfort og støtte, kan du begynde at overveje andre praktiske elementer af stolen. Skal der være hjul på, så du kan køre rundt i den, eller vil du hellere have en stol, der er helt stabil, så du kan fokusere?

Skal der være armlæn på, så du kan støtte dine arme, når du bruger tastaturet, eller har du en controller, som du holder helt ind til kroppen? Tænk over, hvordan du sidder, når du gamer, så du kan få en stol, der efterkommer dine behov.

God gaming

Hvad har du brug for i en gamer stol? Når du har styr på komfort, støtte og generel bevægelighed, kan du begynde at tænke over udseendet. Du kan sagtens finde en gamer stol, der er perfekt på alle punkter. Det skal være en stol, som du kan bruge i lang, lang tid.

Lær at score: Sådan bliver du klar til første date

Man kan blive rigtig nervøs, inden man skal på sin første date. Det er en skam, for det kan ødelægge glæden ved at lære et nyt menneske at kende. Lær at score ved at læse med her og bliv klar til din første date – uden nervøsiteten ved din side!

Tøj

Når du skal finde ud af, hvilket tøj du skal have på, skal du naturligvis tænke på, hvad I skal lave. Hvis I skal på fin restaurant, skal du have fint tøj på, men skal I ud og gå en tur i skoven, så skal du nok ikke møde op med slips og skjorte! Find noget, der passer til det, I skal.

Setting

Datens setting kan være altafgørende for den stemning, der bliver. Hvis du skal være med til at bestemme, hvad I skal lave, kan du også være med til at afgøre stemningen. Måske du helst vil gå en tur i skoven med kaffe, fordi der er en form for aktivitet. Måske du synes, det er hyggeligst, hvis I mødes til at se en film, så der er noget at snakke om? Tænk dig om, inden du vælger.

Selvtillid

Det absolut vigtigste man skal have med på en date, er selvtillid. Hvis du ikke tror på dig selv, bliver du nervøs. Så kløjes du måske i ordene eller kommer til at pille dig selv nervøst i håndfladerne, når du taler. Du skal inderligt tro på, at du er værd at møde – og det er du også! Du har allerede fået en date i hus, så hvorfor skulle hun ikke være interesseret? Det er vigtigt at tør tage chancer og spørge ind, virke interesseret når hun taler og selv fortælle om dit eget liv. Hvis du stadig er meget nervøs, så lær at score ved at tage på et scorekursus. Klik her, hvis det er noget for dig. Det kan have et enormt stort udbytte – og hvem vil ikke gerne have det efter en date?

Sådan sikrer du din båd

En båd har brug for et rocna anker. Det er ret simpelt. Du kan bruge et rocna anker eller et andet anker. Men det er den måde, hvorpå du sikrer, at din båd ikke flyder til havs. Et rocna anker er et rigtig godt valg. Det er lavet til at gribe fat i havbunden, sådan så din båd er sikret. Et rocna anker er det sikre valg til din båd.

Men der skal også sikres på andre måder

En båd kan være et rigtig stort arbejde. Den skal vedligeholdes jævnligt uanset, om den er lavet af glasfiber eller træ. En træbåd kan være en fordel, da der er mange af tingene, man selv kan udbedre. De fleste har et kendskab til træarbejde, og det er et relativt intuitivt materiale at arbejde i. Derfor er de fleste renoveringsarbejder i huse også udført i træ. Det er noget, man selv kan lave. Det gør det væsentligt billigere.

En træbåd skal males og olieres jævnligt for at holde sig i god stand i mange år fremadrettet. Den er til gengæld også uendeligt charmerende og dejlig at bruge. Træet giver en særlig varme og glød til båden, og det gør det bare lidt hyggeligere at være på sejltur.

Både er en krævende men også rigtig dejligt hobby

Det er sådan med de fleste ting i livet, at de gode ting kræver noget arbejde. Sådan er det også med både og sejlsport. Det er dog også en hobby, der er rigtig dejligt. Al den friske havluft gør godt i lungerne, og det er dejligt med den større mængde tid udenfor. Og så er det dejligt med et helt mobilt sommerhus, som du kan tage med dig til alle de danske havne. Dem er der både mange af, og de er hyggelige.

Fodbold kan samle folk

Fodbold er i den grad noget, der kan samle folk. Uanset om man ellers har noget til fælles, kan man nemt mødes og se fx superliga slutspil. Dette kan i den grad bringe folk i samme stemning, og sammen kan man sidde opspændt og se den vigtige kamp.

Kend de forskellige hold

Det kan være sjovt, når man nu alligevel bruger så meget tid på at se en masse fodboldkampe, at dykke ned i holdene og kende til historierne bag. På hjemmesiden BIF kan du læse om alt det, der ligger bag. Hvis man har set virkelig meget fodbold, kan man nærmest føle, at man kender spillerne, dette gør det kun endnu sjovere at dyrke. Hvis i er en flok venner, der alle elsker at se fodbold, kan man lave det til en tradition at mødes til mad og en øl, når der spilles kampe. Sådan bevarer man et fedt fællesskab vennerne i blandt samtidig med, at man har nogle at dele kampen med. Når man ser fodbold, bliver man nemt revet med i de forskellige sindsstemninger – fx hvis man scorer, kan man juble sammen og omvendt, hvis modstanderne scorer, kan man sammen være oprevet og udtrykke det. 

Fodbold er nostalgi

Det er ikke alle, der går op i selve fodbolden som sport og har nørdet reglerne samt er inde i de forskellige personer, der spiller på banen. Til trods for det, kan man godt stadig have et meget nært forhold til fodbold. For mange er fodbold på skærmen en form for nostalgi. Hvis man har haft en forældre, der har set mange kampe, da man var barn, forbinder man det ofte med hyggelige stunder og kvalitetstid. Det kan være, at man altid søgte ind i sofaen til sin far, når han så kampe, og stemningen op til en kamp kunne altid være fed, fordi der var så meget spænding knyttet til. Især når det omhandlede de afgørende kampe og turneringer, kan mange huske, hvordan rummet kunne blive fyldt op med snak om, hvordan det nu ville gå. Hvis man har fodbolden indplantet på den måde, kan det være fedt som voksen at se det, fordi det bringer minderne tilbage.

Hardball – derfor bør du give det en chance

Måske har du hørt om hardball førhen, men har aldrig givet det en chance. Hvis denne beskrivelse passer på dig, så er du langt fra den eneste. For selv om mange faktisk drømmer om at komme ud at give den gas med våben, som man rent faktisk må bruge, er det de færreste, der rent faktisk kommer ud at gøre det. Og det er lidt af en skam. Man går nemlig glip af en hel masse oplevelser, som man helt sikkert sent vil komme til at glemme. Hardball våben er nemlig noget for sig.

Få lov til at skyde med våben

De fleste kan ikke sige sig fra at have tænkt på, hvor fedt det måtte være at få lov til at bruge et våben. For mange mennesker forbliver det dog desværre en drøm, og det ender med, at de færreste rent faktisk kommer ud og skyder med de våben, de drømmer om. Og det er lige netop her, Hardball kommer ind i billedet. Hardball våben har nemlig mange fællestræk med normale våben – der er dog bare lige den fordel, at du rent faktisk godt må bruge disse våben, og at du kan få lov til at afprøve dem i rigtige situationer. Derfor får du et helt nyt aspekt af våben, når du prøver de spændende og seje hardball våben.

Brug tid sammen med vennerne

Endnu en grund til at forsøge at prøve Hardball er, at du kommer til at bruge noget tid sammen med andre mennesker. Hvis du har nogle venner, som også er interesseret i våben, kan I med fordel tage sammen afsted og udforske de mange muligheder, Hardball tilbyder. På den måde er der også et socialt aspekt, som man bestemt ikke må undervurdere. Kom afsted i dag, og få en masse gode oplevelser.

Har du brug for parkeringsservice?

Der er flere tilfælde, hvor man har brug for et parkeringsselskab. Dette kunne f.eks. være, hvis du har din egen virksomhed, og gerne vil holde styr på dine parkeringsforhold. Det kunne også være, hvis du boede i et lejlighedskompleks, hvor I sammen i boligforeningen gerne vil sørge for, at der var styr på parkeringspladserne.

Hvorfor skal man vælge et parkeringsselskab?

Der er flere positive ting ved at vælge et parkeringsselskab. Først og fremmest slipper man selv for at holde styr på parkeringspladserne, og derudover får man digitale løsninger, som gør parkering nemt for alle. Der findes mange forskellige firmaer, som kan varetage ens parkeringsforhold, og disse kan helt sikkert hjælpe dig med at få oprettet en god parkeringsplads. Man skal derfor vælge et parkeringsselskab, når man gerne vil have gode service, lette løsninger og høj kvalitet.

Dette kan et parkeringsselskab tilbyde dig:

  • Gratis kontrol
  • Servicemindede parkeringsvagter
  • Digitale løsninger

Parkering skal være nemt

Parkering skal under alle omstændigheder være nemt. Derfor er det dejligt, når parkeringsforholdene bare spiller, og derudover er det også dejligt, når det er nemt at få en plads og parkeringen er effektiv. Et parkeringsselskab kan derfor også hjælpe med rådgivning omkring pladsens arealer. Dermed kan disse selskaber også hjælpe med at optimere parkeringspladsen, så man får mest muligt ud af den.

Find det rigtige selskab

Det kan være svært at finde det helt rigtigt selskab, og derfor er det en god idé at tage fat i flere selskaber, så man ved, hvad de forskellige kan tilbyde. I skal finde det parkeringsselskab, der passer bedst til jeres behov, og dermed det selskab, som kan tilbyde jer de bedst mulige serviceses. Før i beslutter jer for et bestemt selskab, er det derfor også en gode idé at indhente flere tilbud, så I bedre kan få et overblik over priserne.

Hvad er ejendomsservice, og hvorfor er det en god idé?

Har du nogensinde hørt om ejendomsservice, men alligevel undret dig over, hvad det rent faktisk dækker over? Hvis svaret er ja, så er du bestemt ikke den eneste. Begrebet ejendomsservice dækker nemlig over en bred vifte af tjenester i forbindelse med vedligeholdelse af en bygning. For flere oplysninger kan du blot prøve at besøge Glad Ejendomsservice.

Vicevært tilknyttet din bygning

Vicevært opgaver er en af de ting som enhver ejendomsservice med respekt for sig selv tilbyder deres kunder. På trods af dette, så er der dog en række opgaver – såsom elektriker- eller malerarbejde – som en vicevært normalt ikke vil håndtere. Det er derfor af afgørende betydning, at du sørger for at tjekke om det pågældende ejendomsservice firma har en aftale med f.eks. et VVS firma før der indgås en aftale.

Det store spørgsmål er derfor – hvad laver en vicevært så egentlig? En vicevært vil typisk håndtere følgende opgaver:

  • Reparationer og udbedringer af diverse skader
  • Vedligeholdelse af ejendommens fælles områder
  • Renovationsopgaver, såsom afhentning af skrald og fyldte containere.

Gårdmanden – ikke helt det samme som en vicevært

Et ejendomsservice firma vil som regel også have en gårdmand, der på mange måder kan minde om en vicevært . Dog er en gårdmands opgaver dog ikke helt de samme som en viceværts. En gårdmand vil nemlig snarere tage sig af din ejendoms grønne områder, såsom klip af plænen samt rivning af nedfaldne blade.

Hvilke arbejdsopgaver hører ellers under ejendomsservice?

Vask af trapper, visse maleropgaver eller vinduespolering er eksempler på andre opgaver som ikke dækkes af enten viceværten eller gårdmanden. Det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at tjekke om det pågældende ejendomsservice firma har indgået en aftale med andre virksomheder, så din ejendom helt sikkert kan få klaret alle presserende opgaver.

Benyt Hovedstaden som et nyt sted

For en uge siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Til at begynde med blev jeg lidt indigneret, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Circ eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. På min mobiltelefon fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Online kunne jeg ved at søge finde en kampagnekode til Tier, som var den app jeg havde installeret.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante rabatkoder du kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Med børn på vejen

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her sjove nyskabelser er et mysterium for mig! Noget af det bedste ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal kunne holde varmen hvorfor jeg har ham i sin flyverdragt og godt pakket ind med uldne tørklæder til halsen. Om det lille pus så skal prøve et segboard eller et motoriserede løbehjul det må være op til det lille pus selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme vis som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til billige segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i baggården! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi faktisk en nedslidt chin-up-bar, som netop kunne anvendes som rat til sæbekassevognen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Få fokus på irriterende ting i firmaet

Når man har egen virksomhed, så er der rigtig mange interessante og spændende faktorer, som man skal forholde sig til. Nogle syntes faktisk det er det vigtigste!
Uanset om du har et enkeltmandsfirma, et ApS eller et aktieselskab, så læs med her!

Den følgende oversigt over tematikker kan du bruge på den måde du helst vil. Men gør dig selv en tjeneste at anvende den!

Bogføring, revisorer og ubetalte regninger

Det kan være et rent helvede, at rode rundt i de økonomiske dokumenter. Her kan man finde kunder, der absolut ikke har betalt deres fakturaer til jer, og så står du og vurderer: Er det her noget med at skrue bissen på og sige noget med inkasso, hvordan er det nu med inkassovarsel og er det meget lettere bare at finde et inkassofirma. Det er typisk ikke i hverdagene du ser det her, men når du knokler med momsregnskab og årsregnskab. Her er det afgørende at have en anbefalelsesværdig bogholder eller en udmærket revisorvirksomhed. Revision af regnskaber og arbejde med regnskab er for mange firmaer absolut ikke noget man ser frem til. Men regnskabet skal udføres, og det er yderligere en af de vigtige elementer i dit firma, som man bør relatere sig til.

God stemning blandt dine medarbejdere

Noget af det vigitigste der skaber dit firma, det er dine ansatte. Hvis du ikke har skarpe medarbejdere, så har du ikke en anbefalelsesværdig firma. Der er en stor del metoder til, at udvikle et dejligt sted at være og gøre dine medarbejdere veltilfredse. Det er både noget der er tilfredsstillende for din velvære som ejer af virksomheden, men også godt for det kontante overskud i virksomheden. Tilfredse medarbejdere er ofte villige til at gøre rigtig meget for at danne et godt resultat for dig.
Meget vigtig er den tone og adfærd, som du har i relation til de andre i virksomheden! Hvordan taler man til dine ansatte, hører du efter hvad de siger og griner man af deres humoristiske indslag . Det er helt afgørende specielt i flade organisationer, at der er en udmærket og rar måde som vi taler til hinanden på.
Et andet sted du kan sætte ind på ved arbejdsmiljø er gode materielle arbejdsvilkår. Hvis man har ansat folk udendørs, så sørg for godt tøj til koldt og varmt vejr og solide beskyttelsesko hvis man er på en risikofyldt arbejdsplads. Såfremt man har ansatte på kontor, så kan ting som design kontorstole og et lækkert lille hæve sænkebord. Det kan også været lækkert udførte lamper og andet indendørs kunst, og luksuriøse kaffemaskiner som Delonghi Magnifica S eller noget i den stil!

Uden samarbejdspartnere så er dit foretagende ikke meget værd

Typisk så har vi firmaer en tilbøjelighed til at tænke samarbejdspartnere som alt for meget firmaer og alt for lidt som faktiske mennesker. Såfremt vi begynder at bearbejde dem lidt mere som mennesker, så kan det få stor betydning for din virksomheds prioritering i deres univers. Så snart det bliver køligt udenfor og du ved din programmørs søn lige er fyldt 1 år, så sender man selvfølgelig en sengehimmel der kan skabe hygge og tryghed for den lille, som man har købt gennem en af de andre firmaer, som du arbejder sammen med!.

Netværk

Netværket er noget af det vigtigste man har af interne ressourcer! Uagtet om man arbejder som el-installatør, marketing ekspert eller noget helt andet, så er det utrolig vigtigt at have gode forhold til andre fagpersoner. Små faktorer kan gøre store forskelle! At give et godt råd om søgeordsanalyse eller give en fin lille gave som for eksempel en adventskalender til voksne ved juletid! Det kan være altafgørende for dine forhold i netværket!

Prøv at bruge listen her til at få nogle bedre interne nøgle målsætninger!