Lær at score: Sådan bliver du klar til første date

Man kan blive rigtig nervøs, inden man skal på sin første date. Det er en skam, for det kan ødelægge glæden ved at lære et nyt menneske at kende. Lær at score ved at læse med her og bliv klar til din første date – uden nervøsiteten ved din side!

Tøj

Når du skal finde ud af, hvilket tøj du skal have på, skal du naturligvis tænke på, hvad I skal lave. Hvis I skal på fin restaurant, skal du have fint tøj på, men skal I ud og gå en tur i skoven, så skal du nok ikke møde op med slips og skjorte! Find noget, der passer til det, I skal.

Setting

Datens setting kan være altafgørende for den stemning, der bliver. Hvis du skal være med til at bestemme, hvad I skal lave, kan du også være med til at afgøre stemningen. Måske du helst vil gå en tur i skoven med kaffe, fordi der er en form for aktivitet. Måske du synes, det er hyggeligst, hvis I mødes til at se en film, så der er noget at snakke om? Tænk dig om, inden du vælger.

Selvtillid

Det absolut vigtigste man skal have med på en date, er selvtillid. Hvis du ikke tror på dig selv, bliver du nervøs. Så kløjes du måske i ordene eller kommer til at pille dig selv nervøst i håndfladerne, når du taler. Du skal inderligt tro på, at du er værd at møde – og det er du også! Du har allerede fået en date i hus, så hvorfor skulle hun ikke være interesseret? Det er vigtigt at tør tage chancer og spørge ind, virke interesseret når hun taler og selv fortælle om dit eget liv. Hvis du stadig er meget nervøs, så lær at score ved at tage på et scorekursus. Klik her, hvis det er noget for dig. Det kan have et enormt stort udbytte – og hvem vil ikke gerne have det efter en date?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *