Hvad er ejendomsservice, og hvorfor er det en god idé?

ejendomsservice

Har du nogensinde hørt om ejendomsservice, men alligevel undret dig over, hvad det rent faktisk dækker over? Hvis svaret er ja, så er du bestemt ikke den eneste. Begrebet ejendomsservice dækker nemlig over en bred vifte af tjenester i forbindelse med vedligeholdelse af en bygning. For flere oplysninger kan du blot prøve at besøge Glad Ejendomsservice.

Vicevært tilknyttet din bygning

Vicevært opgaver er en af de ting som enhver ejendomsservice med respekt for sig selv tilbyder deres kunder. På trods af dette, så er der dog en række opgaver – såsom elektriker- eller malerarbejde – som en vicevært normalt ikke vil håndtere. Det er derfor af afgørende betydning, at du sørger for at tjekke om det pågældende ejendomsservice firma har en aftale med f.eks. et VVS firma før der indgås en aftale.

Det store spørgsmål er derfor – hvad laver en vicevært så egentlig? En vicevært vil typisk håndtere følgende opgaver:

  • Reparationer og udbedringer af diverse skader
  • Vedligeholdelse af ejendommens fælles områder
  • Renovationsopgaver, såsom afhentning af skrald og fyldte containere.

Gårdmanden – ikke helt det samme som en vicevært

Et ejendomsservice firma vil som regel også have en gårdmand, der på mange måder kan minde om en vicevært . Dog er en gårdmands opgaver dog ikke helt de samme som en viceværts. En gårdmand vil nemlig snarere tage sig af din ejendoms grønne områder, såsom klip af plænen samt rivning af nedfaldne blade.

Hvilke arbejdsopgaver hører ellers under ejendomsservice?

Vask af trapper, visse maleropgaver eller vinduespolering er eksempler på andre opgaver som ikke dækkes af enten viceværten eller gårdmanden. Det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at tjekke om det pågældende ejendomsservice firma har indgået en aftale med andre virksomheder, så din ejendom helt sikkert kan få klaret alle presserende opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *