Få et nyt tag til din bolig – find hjælp online

Nyt tag til din bolig

Hvis du er en af de husejere der af flere omgange har renoveret jeres tag, så er det måske på tide at udskifte det i stedet for. Du kan læse mere om et nyt tag ved hjælp af denne tagguide.

Hvis du er ved at gøre dig klar til at få dit nye tag, bør du overveje om, det er et gør det selv projekt eller om du skal anvende en håndværker. Det er ikke ligegyldigt, hvilken håndværker man anvender. En håndværker kan være dyr og knap så dygtig og omvendt, en billig håndværker kan være rigtig dygtig.

Du kan få tre uforpligtende tilbud til dit næste håndværkerprojekt ved at trykke her.  

Nyt tag med eller uden spær

Hvis du skal have nyt tag er det langt billigere, end hvis du også skal have nyt spær. Undersøg derfor tagets stand inden du tager en vurdering af dit projekt. Hvis du ikke har mulighed for at undersøge det, vil det være en god ide at have en håndværker med på råd.

Ved at anvende diverse online guides kan du få inspiration, råd og vejledning til, hvad du bør gøre, eller du kan outsource arbejdet fuldstændigt ved at gå online og få nogle uforpligtende tilbud til dit tagprojekt. På nettet kan du nemt og hurtigt finde en anbefalet håndværker i dit nærområde.

Materialer er vigtige

Overvej også hvilke materialer du bør anvende. Der findes et hav af billige tage, hvor levetiden på det måske er knap så lang. Er der ikke fejl og mangler på dit tag, kan en tagmaling også være en mulighed. Dette er langt det billigste, men ikke altid ”nok” til, at dit tag kan overleve den næste storm. Tagskader kan komme af dårligt vejr og vind, for meget kulde og frost, stærk og kraftig sol eller af alderdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *