Ejendomsservice er mere end bare en visevært

ejendomsservice

Ejendomsservice er ikke kun dygtige viseværter. Det omfatter alt fra egentlige viseværter, til trappevask og havemand. De sørger for den daglige vedligeholdelse af ejendommen. Ejendomsservice er også de større vedligeholdelses opgaver, som flise eller facade rens.

Visevært

En dygtig visevært har som regel taget uddannelsen til serviceteknikker. Det er din garanti for at viseværten kan klare alle de daglige gøremål. Desuden har han, via sin uddannelse, en grundlæggende forståelse for hvad god service egentlig er. Han kan servicere beboerne og være behjælpelig med store og små opgaver. Desuden har han gode forbindelser til dygtige håndværkere, som han kan tilkalde ved større opgaver. Han har den ekspertise der skal til for at løse de fleste opgaver og for at tilkalde den rigtige håndværker til de større opgaver.

Trappevask

Ejendomsservice kan også omfatte en pålidelig trappevasker, der kommer hver uge, på en fast dag og gør alle dine trapper fine, rene og indbydende. Trappevask er altid noget der kan splitte sammenholdet blandt beboerne. Alle har en mening om hvordan og hvor ofte det skal gøres. Med en dygtig og pålidelig trappevasker, slipper I for bøvlet og får vasket trapperne, hver eneste uge.

Gårdmand

Uanset om det er et stort eller et lille område, så kan ejendomsservice også omfatte en dygtig gårdmand. Han vedligeholder området og passer beplantningen, hvis I har sådan noget. En gårdmand sørger for at gården altid er pæn, ren og indbydende at være i.

Specielle opgaver

Fliser passer ikke helt sig selv. Ind i mellem er en ordentlig fliserensning på sin plads. Det samme gælder facaden. Dagligt vedligehold holder ejendommen ved lige, men tidens tand, vind og vejr, kan selv den dygtigste visevært eller gårdmand ikke hamle op med. Ejendomsservice kan løfte den slags opgaver, når der bliver brug for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *