Benyt Hovedstaden som et nyt sted

motoriseret

For en uge siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Til at begynde med blev jeg lidt indigneret, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Circ eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. På min mobiltelefon fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Online kunne jeg ved at søge finde en kampagnekode til Tier, som var den app jeg havde installeret.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante rabatkoder du kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Med børn på vejen

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her sjove nyskabelser er et mysterium for mig! Noget af det bedste ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal kunne holde varmen hvorfor jeg har ham i sin flyverdragt og godt pakket ind med uldne tørklæder til halsen. Om det lille pus så skal prøve et segboard eller et motoriserede løbehjul det må være op til det lille pus selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme vis som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til billige segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i baggården! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi faktisk en nedslidt chin-up-bar, som netop kunne anvendes som rat til sæbekassevognen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *